Στις 02/04/2014 ημέρα Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο παρέμβαση από τη «Διαδρομή», στα πλαίσια του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας της Α? Λυκείου για τη Διατροφή και της Β? Λυκείου για το Διαδίκτυο και την επικοινωνία, με θέμα «τις ουσίες που έχουν σχέση με το χώρο του θεάματος, τη διατροφή, τον εθισμό και την εξάρτηση».

Στις 14/03/2014, στα πλαίσια της Ερευνητικής εργασίας της Α? Λυκείου του Β? τετραμήνου με θέμα: «Η Φωτογραφία. Φωτογραφίζω τον τόπο μου.» πραγματοποιήθηκε στην τάξη της Α? Λυκείου από το φωτογράφο κ. Ηλία Μασσάρο ενημέρωση για τη φωτογραφία, την ιστορία της και την τεχνική της, στους μαθητές.

Εικόνα1Εικόνα1g

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών έγινε η παρακάτω παρουσίαση στους μαθητές ώστε να ενημερωθούν για το τι πρεσβεύει ο οργανισμός.

Παρουσίαση power point

Οικουμενική διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου και διήρκεσε μια διδακτική ώρα. Ακολούθησε συζήτηση.

Παρακαλούμε τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Γαλαξιδίου να λάβουν μέρος στην έρευνα που διεξάγει το σχολείο μας για την ενδοσχολική βία. Θα πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά το παρακάτω ανώνυμο ερωτηματολόγιο και μη ξεχάσετε για την ολοκλήρωση του να πατήσετε υποβολή. Θα πρέπει να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις  που έχουν * ώστε να γίνει δεκτή η υποβολή. Σε αντίθετη περίπτωση κατά τη διαδικασία της υποβολής θα εμφανιστούν οι αναπάντητες ερωτήσεις μέσα σε κόκκινο πλαίσιο και θα πρέπει να απαντηθούν και αυτές ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ερωτηματολόγιο

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα πρέπει να drawing-bullying4γίνει με υπευθυνότητα ώστε να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα και να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες.

Με τηimagesν ολοκλήρωση της έρευνας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου μας και στο συγκεκριμένο Blog. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που θα διαθέσετε.

 

images222

Στα πλαίσια του μαθήματος φωτοχημική ρύπανση (μάθημα χημείας  Β Λυκείου) έγινε παρουσίαση στους μαθητές της Β Λυκείου με θέμα την αιθαλομίχλη. Η ενημέρωση για την αιθαλομίχλη πραγματοποιήθηκε ώστε να γίνει σαφής η διαφορά της από το φωτοχημικό νέφος.  Επίσης, έχει ιδιαίτερη σημασία η παρουσίαση διότι η αιθαλομίχλη αποτελεί ένα  επίκαιρο περιβαλλοντικό πρόβλημα.

Άρθρα Υψηλής Επισκεψιμότητας

Ροή Ειδήσεων από ΠΣΔ

Saturday the 20th. .